18 september 2020 Gebruikers online: 27
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Kievitsbloemen-excursie naar De Brommerd

Geplaatst op: 4 april 2017

Foto: Ton Valk

Hanzestad Hasselt Marketing organiseert samen met Staatsbosbeheer excursies naar de kievitsbloemen. Een unieke kans om de bloemen van dichtbij te bekijken en te fotograferen. De excursies zijn op 19, 20, 21 en 22 april.

Er vertrekt twee keer per dag een boot vanuit Hasselt naar de bollenvelden: om 9.30 uur vanaf de Kaai en vanaf 13.30 uur vanaf De Kalkovens. De excursie duurt ongeveer 2,5 uur. De kosten bedragen 20 euro per persoon. De tocht voert over het Zwarte Water naar De Brommerd, het natuurgebied aan het Zwarte Water. Op het programma staat ook een vaartocht door de stadsgracht van Hasselt. Aanmelden kan via info@hanzestadhasselt.nl of 038-4773794.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore