21 oktober 2020 Gebruikers online: 25
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Opkikker Event met ambassadeur Milan

Geplaatst op: 4 april 2017

Bij de Werkplaats aan de Kaai staat op 6 mei een Opkikker Event gepland. Dit wordt georganiseerd voor Stichting Opkikker waarvoor Hasselter Milan van Laar ambassadeur is.

Met verschillende activiteiten wordt een leuke middag verzorgd. Het geld dat hiermee wordt opgehaald is voor de stichting die langdurig zieke kinderen een Opkikkerdag kan geven om de zorgen even te vergeten.

Bij de Werkplaats staat er die middag een springkussen, zijn er lekkere hapjes en drankjes, is er muziek en komt er een special guest langs. Daarnaast verzamelt Milan oude mobieltjes, waarmee Stichting Opkikker geld kan inzamelen. Voor ieder mobieltje dat wordt ingeleverd gaat er een lootje in de pot en maken deelnemers kans op een mooie prijs. Wie geen mobieltje heeft in te leveren kan ook een lot kopen.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore