18 september 2020 Gebruikers online: 26
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Het mooiste toernooi van het jaar

Geplaatst op: 5 april 2017

Leuk hoor die Champions League, Primera Division of de Eredivisie, maar het mooiste toernooi van het jaar is natuurlijk het schoolvoetbaltoernooi. Dat vond woensdagmiddag plaats op de velden van Olympia ’28. Alle scholen van Hasselt streden daar tegen elkaar. Op elk niveau. Van het bekende kluitjesvoetbal tot ploegen met veelbelovend talent daar tussen. Alles tussen knullige kapriolen en schitterende acties was zichtbaar, maar bovenal het plezier dat van iedereen afstraalt. Juist dat maakt dit tot het mooiste toernooi van het jaar. Dat CBS Het Anker uiteindelijk won en naar de regiofinale in Steenwijk mag, is eigenlijk maar bijzaak.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore