24 oktober 2020 Gebruikers online: 28
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Voorbereiding zwembad in volle gang

Geplaatst op: 5 april 2017

Het kwik moet nog wat stijgen en het duurt nog een paar weken voor het zwembad de deuren opent. Medewerkers van het Ariën Prins van Wijngaardenbad zijn nu al druk met de voorbereidingen op het zwemseizoen. 

1 mei gaat het bad in ieder geval open. Met warme weersomstandigheden in april kan eventueel besloten worden al eerder open te gaan.

Woensdag werd het grote bad onder handen genomen met hoge drukreinigers. Om de kalk- en algenaanslag goed los te krijgen was daarvoor krachtige apparatuur vereist. Aan Stegeman Gevelreinigingen hebben ze dan een goede buur. Zij gaven het zwembad een extra krachtige hogedrukmachine gratis in bruikleen. Hiermee worden de bodem en de wanden nog schoner waardoor iedereen straks nog meer zwemplezier heeft.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore