25 oktober 2020 Gebruikers online: 20
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Informatiebijeenkomst over reizen met het OV

Geplaatst op: 6 april 2017

Binnen het reizen met het Openbaar Vervoer is er de laatste jaren het één en ander veranderd. Voor het reizen met het Openbaar Vervoer is bijvoorbeeld een OV-chipkaart nodig. Senioren vinden het soms lastig om met deze kaart om te gaan. Om antwoorden op hun vragen te geven organiseert de gemeente Zwartewaterland donderdag 13 april samen met de provincies Flevoland, Overijssel en Gelderland een informatiebijeenkomst in Hasselt.

OV-ambassadeurs informeren tijdens deze bijeenkomst senioren over reizen met de bus of trein met de OV-chipkaart. Er is informatiemateriaal aanwezig en na afloop van de bijeenkomst krijgen de senioren een uitnodiging voor het eventueel maken van een proefreisje om zo de kaartautomaat en de OV chipkaart in het echt uit te proberen onder leiding van een OV-ambassadeur.

Tevens is het mogelijk om een persoonlijke afspraak te maken met de Ov-ambassadeur voor een vervolgbijeenkomst of advies op maat.

De OV ambassadeurs informeren de deelnemers over:

• het reizen met de bus of trein
• de OV-chipkaart, hoe vraag je die aan en hoe werkt hij?
• tarieven en abonnementen voor reizen met het openbaar vervoer
En daarnaast is er veel gelegenheid voor het stellen van vragen.

 

Tijd: de bijeenkomst begint om 14.00 uur en eindigt uiterlijk om 16.00 uur.

Locatie: Wooncentrum de Hazelaar, Het Gasthuysland 300.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore