29 oktober 2020 Gebruikers online: 24
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

PvdA stelt vragen over Dedemsvaart-Zuid

Geplaatst op: 6 april 2017

De PvdA stelde donderdagavond tijdens de gemeenteraadsvergadering vragen over de rioolwerkzaamheden in Dedemsvaart-Zuid. Klaas Eenkhoorn wilde weten waarom een aannemer die inschrijft op een aanbesteding van 59.500 euro, uiteindelijk maar voor 18.000 euro aan werkzaamheden kan uitvoeren. Hij vraagt zich of de kwaliteitseisen wel zijn gewaarborgd.

Volgens wethouder Visserman heeft het verschil te maken met de gekozen werkwijze. Het werk is in drie percelen aanbesteed, zodat ook kleinere aannemers konden inschrijven. De werkzaamheden in het perceel waarvoor de betrokken aannemer inschreef, bleek uiteindelijk minder omvangrijk dan gedacht.

Henk Buit van het CDA wilde weten of het klopt dat niet alle woningen aan de achterzijde op de regenwaterafvoer worden aangesloten. Volgens Visserman gebeurt dat niet bij alle huizen, maar wel waar het noodzakelijk is.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore