27 oktober 2020 Gebruikers online: 34
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Degradatie komt in zicht voor Olympia

Geplaatst op: 8 april 2017

Foto Wim Poelhekken

Olympia¬†’28 moet serieus gaan rekening houden met een nieuw verblijf in de vierde klasse. De ploeg ging zaterdagmiddag met 1-3 onderuit tegen concurrent VEVO. De ploeg uit Veessen bleek effectiever in een hard duel in Hasselt.

Beide ploegen begonnen fel aan het duel dat aanvankelijk gelijk op ging. Na een half uur scoorde VEVO de openingstreffer. Bronsink werd volledig vrijgelaten en schoot raak. Twee minuten later zag de Hasselter verdediging er opnieuw niet goed uit en werd het kinderlijk eenvoudig 0-2.

Olympia ’28 zette na rust aan en via Valery Leusink werd het al snel 1-2. De Hasselters deden daarna alles om de gelijkmaker op het scorebord te krijgen, maar VEVO bleek goed georganiseerd en speelde de wedstrijd makkelijk uit. In de 80e minuut viel de definitieve beslissing.

Met nog vier wedstrijden te gaan is het zaak dat Olympia ’28 nog een slotserie kan neerzetten.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore