21 september 2020 Gebruikers online: 39
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Aanmelding Avondvierdaagse gestart

Geplaatst op: 10 april 2017

Scouting de Veste houdt van maandag 29 mei tot en met donderdag 1 juni 2017 de jaarlijkse Avondvierdaagse. De organisatie zet dit jaar extra in op wandelen in groepsverband en roept teams op zich gezamenlijk aan te melden.

Traditiegetrouw zijn het met name de basisscholen die massaal meedoen aan de Avondvierdaagse. De organisatie juicht wandelen in groepsverband van harte toe en nodigt daarom ook organisaties, verenigingen, collega’s of vriendengroepen uit om als team mee te wandelen.

Groepen vanaf 8 personen, kunnen zich als groep inschrijven. De avondvierdaagse-commissie van Scouting de Veste heeft mooie wandelroutes uitgezet van 5, 10 en 15 kilometer door Hasselt en omgeving. Wie niet in de gelegenheid is vier avonden te wandelen kan er ook voor kiezen om 1 dag mee te lopen.

De aankomst-/ opstelplaats voor het defilé is dit jaar op een andere locatie omdat op de Kaai en bij het Justitie Bastion werkzaamheden plaatsvinden. Het defilé start dit jaar op de locatie Bolwerk-Wilhelminalaan. Het defilé wordt daardoor iets korter.

Burgemeester Bilder is aanwezig bij de feestelijke intocht om de deelnemers te feliciteren met hun wandelprestatie.

Aanmelden kan via www.avondvierdaagse-hasselt.nl, per e-mail info@avondvierdaagse-hasselt.nlof bij de start in de avondvierdaagseweek bij Sporthal de Prinsenhof, Prinsenstraat 24 in Hasselt. Dit kan tot een kwartier voor aanvang.

Starttijden voor de 10 en 15 km is om 18:15 uur. De 5 km start om 18.30 uur.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore