29 oktober 2020 Gebruikers online: 85
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Clinic kickboksen in Zwartsluis

Geplaatst op: 11 april 2017

Roosberg Sports uit Genemuiden geeft op 22 april een clinic kickboksen en Muay-Thai in het Agnieten College. Op 22 april zijn er twee clinics van 18.30 tot 21.00 uur voor de leeftijd van 5 tot 15 jaar en zestien jaar en ouder. Na de zomervakantie beginnen de lessen. Aanmelden voor de clinics is noodzakelijk!

Roosberg Sports geeft sinds enkele jaren ook les in d’ Overtoom in Genemuiden. Daar is het bestaansrecht gebleken. Het bedrijf is opgericht door Rudymar Roosberg. Zijn visie is dat het lichaam voldoende beweging moet krijgen om goed te functioneren. Zijn lessen zijn daarvoor een goede manier. “Door te kickboksen geef je het lichaam de nodige beweging. Je traint elke spier in je lichaam, je zelfvertrouwen groeit en je staat sterker in je schoenen. Niet omdat je opeens kunt stoten en trappen, maar omdat je op een goede manier bewust met je hele lichaam bezig bent.”

Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.roosbergsports.nl${DATE_TIME}

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore