23 september 2020 Gebruikers online: 25
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Koningsdag in de natuur

Geplaatst op: 13 april 2017

Hanzestad Hasselt Marketing organiseert op Koningsdag een huifkartocht naar natuurboerderij Hogeboom. Onderdeel van het programma is de ingebruikname van de eerste melktap in Zwartewaterland door burgemeester Bilder. De melktap is de zoveelste innovatie van Hendo Hogeboom en zijn ouders. Sinds maart hebben consumenten al kunnen proefdraaien met het apparaat, dat zich bevindt op het erf van de natuurboerderij aan de Verkavelingsweg tussen Hasselt en Zwolle.

De ondernemende jonge boer komt hiermee tegemoet aan de toenemende vraag naar verse en verantwoorde melk. “Het is toch prachtig als mensen op elk moment van de dag of nacht zelf hun verse melk kunnen tappen”, aldus een enthousiaste Hendo. Burgemeester Bilder gaat op 27 april om 14.00 uur de nieuwe melktap van het familiebedrijf Hogeboom officieel in gebruik nemen. Nadat de officiële handelingen zijn verricht, krijgen de gasten een rondleiding op de boerderij. De pasgeboren lammetjes zijn dan ook te bekijken. Na afloop krijgt iedere deelnemer aan de excursie een flesje verse melk mee naar huis.

Aanmelden
De deelname aan deze eenmalige excursie is beperkt. Er kunnen maximaal 22 personen mee in de huifkar. Deelname gaat op volgorde van aanmelding. De huifkar vertrekt om 13.30 uur vanaf De Werkplaats aan de Kaai 5 in Hasselt. Omstreeks 16.00 uur hopen we daar weer terug te zijn. De kosten bedragen € 10,00 per persoon. Deelnemers kunnen zich aanmelden via telefoonnummer 038-4773794 of per mail: info@hanzestadhasselt.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore