24 oktober 2020 Gebruikers online: 22
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Plantenactie voor Phoneo

Geplaatst op: 13 april 2017

Op donderdag 20 en vrijdag 21 april van 17:30 tot 20:00 uur zullen vele vrijwilligers huis aan huis planten verkopen voor een goed doel. Evenals in voorgaande jaren komen ze met een prachtig assortiment eenjarige kwaliteitsplanten: Geraniums, Bacopa’s, Lobelia’s, Begonia’s, Vlijtige Liesjes en Petunia’s. 

Dit jaar komt de actie ten goede aan stichting Phoneo waarbij jongeren en ouderen uit Hasselt gezamenlijk de handen uit de mouwen steken voor onze medemens in Roemenië.

Daarbij hopen ze de leefomstandigheden van deze mensen te verbeteren door bijvoorbeeld een huis te bouwen, huizen winterklaar te maken, kachels te plaatsen, en allerlei voorkomende werkzaamheden uit te voeren. Uit voorgaande werkweken in Roemenië weten ze dat ze ter plekke echt het verschil kunnen maken met slechts heel weinig middelen.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore