25 april 2024 Gebruikers online: 28
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Een ei hoort er bij…

Geplaatst op: 15 april 2017

Een ei hoort er bij, zeker rond de Paasdagen. Met die gedachte in het achterhoofd organiseerde Toeristisch Informatie Punt Hasselt zaterdag een grootscheepse zoekactie naar eieren die verstopt waren in het park. Uiteraard uit het mondje gevallen van twee daar rondlopende Paashazen.

De activiteit viel in de smaak, want na de start om 13.00 uur was het park snel gevuld met kinderen en ouders die naarmate de tijd verstreek steeds wanhopiger naar de eieren zochten. Het viel nog niet mee om alle negentien vermiste eieren op te sporen. Achter bomen, onder bankjes, verscholen onder wat bladeren, overal konden ze liggen. Als ze er al lagen tenminste. “Er komen twee nieuwe eieren bij, want er zijn altijd mensen die het grappig vinden om eieren weg te halen…”, klinkt het halverwege de middag.

Dat mocht de pret niet drukken, want het eieren zoeken in combinatie met genieten van het fraaie Hasselter park is een aangename bezigheid op de zaterdag voor Pasen. Zelfs als het niet lukt om negentien eieren te vinden, waarna meteen nieuwe zoektocht wordt gestart: die naar het juiste puzzelwoord.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Contour