19 april 2024 Gebruikers online: 18
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Just Fantasy bij voorjaarsconcert Hasselt Mannenkoor

Geplaatst op: 21 april 2017

Zoals gebruikelijk geeft Hasselts Mannenkoor ook dit jaar weer haar voorjaarsconcert Dit vindt plaats op zaterdagmiddag 6 mei om 16.00 uur in de Ichthuskerk. Hierbij te gast zijn Marjon Strijk (sopraan) en Henk Veldman (orgel). Dit muzikale duo “Just Fantasy” heeft onlangs een tour door Nederland succesvol afgesloten waarbij ze popsongs uit de jaren 80 tot heden (door Henk Veldman bewerkt voor sopraan en kerkorgel) ten gehore hebben gebracht. Ook in Hasselt zingen ze nummers van onder andere Adele, Anouk, Queen, The Beatles en Billy Joël.

Hasselts Mannenkoor heeft ter gelegenheid van dit voorjaarsconcert ook zijn repertoire in een moderner jasje gestoken. Bovendien heeft Henk Veldman speciaal voor dit concert “Sailing” van Rod Stewart en ”Memory” van Andrew Lloyd Webber bewerkt voor de soliste Marjon Strijk en het mannenkoor. Tel hierbij op dat de mannen deze dag voor het eerst in hun nieuwe, meer casual, outfit zullen optreden en het zal een fleurig en sprankelend concert worden.

Aan het eind van het concert zal aan het publiek een bijdrage worden gevraagd die door Hasselts Mannenkoor dit jaar in zijn geheel zal worden gedoneerd aan de actie Giro 555 voor de hongersnood in Afrika.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Contour