18 september 2020 Gebruikers online: 25
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Nienke, Julia en Ruben in de prijzen

Geplaatst op: 23 april 2017

Foto Joke Mulder

Nienke Louwer, Julia ten Klooster en Ruben Schroten hebben de prijsvraag gewonnen die ze bij het paaseieren zoeken in het Van Stolkpark konden winnen. Zij hebben hun prijs overhandigd gekregen. Nienke kon er helaas niet bij zijn, dus oma kwam het prijsje ophalen.

Op de activiteiten kwamen vorige week veel kinderen af. “Het van Stolkspark is een prachtige plek om activiteiten te organiseren, dus¬†daar moeten we gebruik van maken.” aldus het TIP.¬†Eerder die week hadden een paar TiP-ers de muziekkoepel ontdaan van graffiti. In samenwerking met de gemeente Zwartewaterland, want die zorgden voor de verf, kwasten ect.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore