28 oktober 2020 Gebruikers online: 29
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Hasseltse sportpedicures gaan voor de sportieve voet

Geplaatst op: 26 april 2017

Sinds maart 2017 zijn (medisch-) pedicures Gerdienke Zielman en Corine Monsma in het bezit van het certificaat Sport Pedicure. Naast de diabetische- reumatische- en overige risicovoet richten beide pedicures zich nu ook op de sportieve voet.

Belangrijkste voetklachten bij sporters zijn: overmatig eelt door druk en belasting; likdoorns, trauma-nagel, hielklachten, pijnlijke voetzool en/of voorvoet, instabiele enkel etc. Een deskundige voetbehandeling kan veel van de genoemde klachten vaak al meteen wegnemen. Schoenadvies en eenvoudige oefeningen ter versterking van de voetspieren kunnen ervoor zorgen dat blessures uitblijven en er (weer) verantwoord gesport kan worden. Verder kan medical taping in sommige gevallen worden toegepast ter ondersteuning van de voet voor een wedstrijd of andere sportinspanning.

“Goede verzorging en onderhoud van je voeten is altijd van groot belang. Wij willen sporters bewust maken dat een goede, gezonde voet kan bijdragen tot blessurevrij sporten en betere sportresultaten”, aldus Zielman en Monsma.

Bezoek Gerdienke en Corine zaterdag 6 mei a.s. tijdens Super Saturday bij voetbalvereniging Olympia ’28 voor een gratis voetencheck en maak kans op een complete voetbehandeling!

Laarimda voetverzorging en www.medischpedicure-hasselt.nl

 

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore