28 september 2020 Gebruikers online: 28
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Olympia ’28 wendt rechtstreekse degradatie af

Geplaatst op: 29 april 2017

Met een stevige 2-6 overwinning op SEH heeft Olympia ’28 rechtstreekse degradatie voorkomen. De ploeg uit Heerde moest winnen om nog uitzicht te houden op handhaving, maar ging na rust onderuit tegen de Hasselters.

Die hadden het voor rust nog moeilijk genoeg. SEH kwam twee keer op voorsprong, maar Bonhof liet even zo vaak zien hoe belangrijk hij nog steeds is voor Olympia ’28. Na de 2-2 raakten de Hasselters ook nog een keer de lat.

Na rust was Olympia ’28 duidelijk de sterkte. Dat leidde uiteindelijk tot twee doelpunten van Pesman, waarmee de tegenstand van SEH was gebroken. Via Leusink en nog een keer Bonhof werd het uiteindelijk 2-6. Olympia ’28 kan daardoor via de nacompetitie, en eventueel zelfs nog rechtstreeks, handhaving zien af te dwingen.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore