22 september 2020 Gebruikers online: 28
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

‘Hazes’ in Hedon

Geplaatst op: 1 mei 2017

Zojuist maakte Hedon bekend dat acteur en musicalster Martijn Fischer met zijn show Martijn Fischer Zingt Hazes op donderdag 2 november terugkeert naar Zwolle. Fischer gaf in 2016 ook al een concert in het poppodium en wist toen de Grote Zaal finaal uit te verkopen. Kaartverkoop voor het optreden is per direct gestart via hedon-zwolle.nl en Plato aan de Klokkensteeg 14 te Zwolle.

Sinds 2012 vertolkte Martijn de hoofdrol van André Hazes in de Joop van de Ende musical Hij Gelooft In Mij, de succesvolle musical was ruim 2 jaar te zien in het Amsterdamse De la Mar Theater. Voor deze rol ontvangt hij in 2013 de John Kraaijkamp Musical Award voor beste mannelijke hoofdrol. Niet zo vreemd dat de man ook gevraagd wordt voor de hoofdrol in de biografische speelfilm Bloed, Zweet & Tranen waarvoor hij een Gouden Kalf ontving.

—————————— —————————— —————————— ———————-

MARTIJN FISCHER ZINGT HAZES
Locatie                        : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer                     : Donderdag 02 november
Open                          : 20:00 uur

Aanvang                     : 21:00 uur
Entree                         : €19,00
Kaarten voor dit optreden zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl en bij Plato in Zwolle. Voor meer informatie zie www.hedon-zwolle.nl.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore