22 oktober 2020 Gebruikers online: 33
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Vaandeldrager Henk Bosman zwaait af bij Irene

Geplaatst op: 1 mei 2017

Vaandeldrager Henk Bosman heeft na meer dan 15 jaar afscheid genomen van fanfarekorps Irene. Op Koningsdag droeg hij voor de laatste keer het vaandel in de stoet van muzikanten.

Het muziekkorps stond dan ook uitgebreid stil bij het afscheid van Bosman. Behalve zijn bijdrage op straat heeft Henk ook menig uur besteed aan het onderhouden van het clubgebouw van Irene. De vereniging is Henk dankbaar voor zijn bijdrage aan het succes van Irene.

Het zijn op dit moment drukke tijden voor Irene.  Op 27 april mocht Irene haar traditionele bijdrage leveren aan de optocht en aubade in Hasselt. Een grote groep kinderen, ouders en bewoners van de Hazelaar werden begeleid tijdens het zingen van de door de Oranjevereniging geselecteerde liederen. Vervolgens vertrokken de leden van Irene richting Zwartsluis om daar een optocht te begeleiden.

Op 4 mei levert Irene zowel op de Kamperzeedijk alsook in Hasselt een muzikale bijdrage bij de Dodenherdenking.  Op 6 mei neemt het seniorenorkest van Irene en Fanfare deel aan het concert ‘Vier de Vrijheid’. De drukke mei-maand is dan nog niet ten einde, want op 13 mei staat de grote sponsorloop door heel de gemeente Zwartewaterland op het programma.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore