24 oktober 2020 Gebruikers online: 31
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

‘Weer kan beter voor ijssalon’

Geplaatst op: 4 mei 2017

“Normaal waren we al twee weken open”, zegt Marco Akkermans van IJssalon Talamini. “Maar het weer kan voor ons stukken beter.” De zon wil nog niet echt doorbreken; kou valt ons kikkerlandje ten deel. En dus is de ijssalon in het brugwachtershuisje nog steeds gesloten.

In maart waren er een paar dagen met mooi weer, merkt Akkermans op. “Maar een paar dagen kun je met een ijssalon niet opengaan. Dan moet je ook openblijven.” Dat is ook het aankomende weekend het geval. De verwachting is dat het zaterdag zo’n 20 graden wordt. “Hopelijk is dat de start van het seizoen, maar ook nu geldt dat ik voor een dag niet open kan.”

In Zwolle kan het wel, vertelt hij. “Maar daar kun je ook binnen je ijsje opeten. Bij ons is daarvoor de ruimte niet en buiten is het met dertien graden niet echt lekker om een ijsje op te eten.” Voorlopig blijft het dus nog even spannend of Talamini zaterdag de deuren opent.

Gepubliceerd door admin

Reacties zijn gesloten.

Nightstore