23 september 2020 Gebruikers online: 57
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Olympia ’28 laat zege glippen

Geplaatst op: 6 mei 2017

Olympia ’28 liet zaterdagmiddag een zeker lijkende zege tegen concurrent ’t Harde glippen. In de laatste minuut kwamen de Veluwenaren op 3-3, waar Olympia’28 diep in de tweede helft nog met 3-1 leidde. Daarmee is de ploeg van Melchior Schoenmakers veroordeeld tot de nacompetitie.

Olympia ’28 begon sterk aan de wedstrijd, combineerde goed en gaf achterin weinig weg. Een prachtige vrije trap van Kjelt Bonhof zette de Hasselters helemaal op het goede spoor. Hij krulde vanaf 20 meter de bal fenomenaal in de bovenhoek. Desondanks kwam ’t Harde uit het niets op 1-1. Olympia ’28 bleef daarna de sterkere ploeg. Leusink raakte vlak voor rust de kruising, maar toch ging de ploeg nog op voorsprong de kleedkamer in. Een solo van Bonhof zorgde voor de 2-1.

Na rust kreeg ’t Harde een beste kans, maar aan de andere kant was Pesman dichtbij. Toen Klink na een uur spelen Van Milgen de 3-1 op een presenteerblaadje gaf, leek de wedstrijd gespeeld. ’t Harde dacht daar echter heel anders over en zette een extra spits bij. Dat leverde de 3-2 op en vlak voor tijd zelfs de nooit meer verwachte 3-3.

Olympia ’28 scoorde daarna zelfs nog de 4-3, maar die werd vanwege vermeend buitenspel afgekeurd. Reden voor de nodige hectische taferelen op het veld. Uiteindelijk bleek de 3-3 op het bord staan en daarmee sloeg ’t Harde de aanval op de elfde plaats af. Olympia moet het nu in de nacompetitie zien te redden.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore