22 oktober 2020 Gebruikers online: 25
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Titel JO13-1 uniek in Hasselter voetbal

Geplaatst op: 6 mei 2017

Voor het eerst in de historie van Olympia ’28 is een team kampioen in de hoofdklasse geworden. En dus werd de JO13-1 zaterdagmiddag op mooie wijze gehuldigd. De voetballers werden voor het duel van Olympia ’28 in de middenstip toegesproken door voorzitter Bruins. Daarna werd de champagne ontkurkt en begon het team aan een ereronde.

In de kampioenswedstrijd was het team van Thomas van Milgen, Wilco Slendebroek, Harro Veerman en Ruud Scheper duidelijk een maatje te groot voor FC Assen; 1-5.

In groten getale waren de supporters richting Assen gereisd, waar Niels ter Wee de Hasselters al snel op een 0-1 voorsprong zette. Het doelpunt was een mijlpaal; het betekende de honderdste treffer van JO13-1 dit jaar in de hoofdklasse. Nog voor de pauze kwam Olympia op 0-2 via topschutter Justin Kouwen.
Diezelfde Kouwen maakte er op aangeven van Tess van Bentem 0-3 van na de pauze, waarna Ter Wee de bal welhaast door het net heen ramde en zo zorgde voor de 0-4. De koek was nog niet op, want Yordy van de Vegte zorgde ook nog voor de 0-5. In de slotseconde kreeg doelman Bas van de Werf toch nog een doelpunt om de oren. Het was pas de 22e tegentreffer in 24 duels, minder dan één gemiddeld per wedstrijd dus!

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore