29 oktober 2020 Gebruikers online: 51
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Tweede Hasselter betrokken bij Team Zwartsluis

Geplaatst op: 8 mei 2017

Kim Driessen is dit jaar betrokken bij Team Zwartsluis dat voor het tweede jaar op rij gaat meedoen aan de Roparun. Teamleden lopen en fietsen begin juni van Parijs naar Rotterdam. Hasselter Driessen gaat mee als verzorger. Plaatsgenoot Olaf Prins is een van de lopers van het team.

Driessen is personal trainer met een eigen bedrijf KI’M Fit en is assistent fysiotherapeut. Hij studeert nog om fysiotherapeut te worden. “Ik ga mee als verzorger en masseur. In die hoedanigheid probeer ik samen met mijn collega masseurs de spieren en ledematen van Team Zwartsluis optimaal te houden tijdens de Roparun. Ik vind het een mooi doel om me voor in te zetten. Het lijkt me een mooie en gezellige ervaring”, aldus Driessen.

Deelnemers aan de Roparun proberen met verschillende acties ook geld voor de kankerbestrijding bij elkaar te brengen. Team Zwartsluis verzamelde vorig jaar op die manier twintigduizend euro. Ook dit jaar zijn er meerdere acties, waaronder een autowasdag op 20 mei.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore