18 september 2020 Gebruikers online: 32
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Irene klaar voor ‘indrukwekkende prestatie’

Geplaatst op: 10 mei 2017

Chr. Fanfarekorps Irene wil zaterdag een indrukwekkende prestatie leveren: maar liefst 25 kilometer lopen en musiceren door de hele gemeente Zwartewaterland! Inmiddels is de vereniging druk bezig met de laatste voorbereidingen en is na de route ook het tijdschema bekend.

Om 8.30 vertrekken de lopers bij het Clubgebouw van Irene aan de Eikenlaan richting Mastenbroek. Daar hoopt de vereniging om 9.30 aan te komen en na een kleine rustpauze bij de Driemaster haar tocht te vervolgen richting de Kamperzeedijk. De volgende stop is daar bij de Driester om 10.30. Vandaar trekt het korps verder naar Genemuiden waar het korps om 12.00 uur op het Havenplein hoopt te arriveren.

Via de pont gaan de muzikanten dan al musicerend naar Zwartsluis voor de laatste tussenstop aan de Stationsweg, waar het korps om 14.15 van een laatste pauze hoopt te genieten. De laatste en langste etappe gaat via de Velde van Zwartsluis naar Hasselt. Irene hoopt vanaf 16.00 uur via Buiten de Venepoort en de Keppelstraat door Hasselt te marcheren waar men uiteindelijk arriveert op de thuisbasis aan de Eikenlaan.

De leden van Irene geven aan het erg op prijs te stellen om tijdens de verschillende etappes de nodige aanmoedigingen te ontvangen van de inwoners van Zwartewaterland. Tijdens de diverse pauzes worden de muzikanten van de nodige mondvoorraad voorzien dankzij Bakkerij ’t Stoepje, Onder de Luifel en Groenteboer Jaap ter Velde. De financiële sponsoren zullen tijdens het grote jubileumconcert op zaterdag 4 november in het zonnetje gezet worden.  De leden en vrijwilligers van Irene hopen op een geslaagde dag!

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore