20 oktober 2020 Gebruikers online: 20
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

OBN Dweildag toch niet op de kade

Geplaatst op: 10 mei 2017

Foto: Hermen Hilboezen

De organisatie van de OBN Dweildag heeft toch niet de kade tot haar beschikking. Kort na de publicatie gisteren op deze site kreeg de organisatie uitsluitsel van de gemeente. Zij hielden al een slag om de arm, maar nu is er duidelijkheid. Het nieuws is een flinke teleurstelling voor de organisators.

De gemeente heeft de afgelopen tijd geprobeerd om de werkzaamheden aan de kade te versnellen. Maar door onder meer de slechte weersomstandigheden is dat helaas niet gelukt. Op de kade zijn de orkesten wel gewoon aanwezig. “De gemeente heeft ons van begin af aan te kennen gegeven dat de kade onzeker zou zijn, aangezien de kade tijdens ons evenement nog open zou liggen. Volgende editie hebben we een nog groter feest op de kade met een nieuwe boulevard. De gemeente heeft er in deze situatie genoeg aan gedaan”, aldus Ruthger Bergman namens de Dweildag-organisatie.

Het kinderspeelparadijs dat aan de kade gepland stond verhuist nu naar de Wilhelminalaan. Doordat die laan erbij getrokken wordt, zal de de Baangracht waarschijnlijk toch niet in de braderie worden opgenomen zoals gisteren nog wel werd gemeld.

Nog een gevolg van het laatste bericht is dat de finale nu ook niet op de kade bij Onder de Luifel wordt gehouden maar op de Markt.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore