28 september 2020 Gebruikers online: 38
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

‘Wijkagent moet op Instagram’

Geplaatst op: 11 mei 2017

Het sociale medium Instagram bestaat al een aantal jaar, maar wordt de laatste tijd steeds populairder onder de jeugd. Hasselt blijft daarbij niet achter, zo bleek tijdens een bezoek van wijkagent Bertri Post aan de Driemaster. De kinderen van die school gaven aan dat ook hij Instagram moet gaan gebruiken. “Ik ga er over denken”, was zijn reactie.

Dat Post warme banden onderhoudt met kinderen, bleek al eerder op Twitter. Begin deze maand twitterde hij┬áde vraag of schoolkinderen de wijkagent misschien willen helpen met verkeerscontrole? “Laat het weten!”, twitterde hij. Wat de kinderen betreft, kan hij die vraag misschien beter stellen op Instagram.

Overigens heeft Hasselt Actueel ook een (niet heel actief) Instagramaccount. Dat is hier te volgen.

 

Gepubliceerd door admin

Reacties zijn gesloten.

Nightstore