22 oktober 2020 Gebruikers online: 34
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Zieleman verder als Bosch Car Service

Geplaatst op: 11 mei 2017

Autobedrijf Zieleman gaat per 1 juni verder onder de vlag van Bosch Car Service. Dat meldt het bedrijf per brief aan haar klanten. “Met deze belangrijke stap zetten wij ons familiebedrijf op een solide basis voort. Wij blijven de beste service en dienstverlening bieden. Autobedrijf Zieleman blijft Autobedrijf Zieleman.”

Recent heeft het bedrijf geïnvesteerd in de modernste apparaat waarmee de werkplaats open staat voor alle merken. Naast Peugeot is ook elk merk bij Zieleman te kopen. Met de naamsverandering treedt ook de nieuwe generatie aan: de zonen van Adri en Hetty Zieleman werken mee in het bedrijf. Zieleman is een familiebedrijf waarvan de geschiedenis terugvoert naar 1913.

Eind mei krijgt het pand een make-over, waarna op 10 juni een open huis volgt.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore