21 september 2020 Gebruikers online: 22
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Olympia naar Hatto Heim

Geplaatst op: 12 mei 2017

Olympia ’28 speelt zaterdagmiddag in Hattem tegen Hatto Heim. Hoewel de Hasselters de nacompetitie niet meer kunnen ontlopen, is het duel toch nog van belang. Bij winst zou Olympia ’28 in theorie nog een plaatsje kunnen stijgen op de ranglijst, waardoor de nacompetitie vermoedelijk een eenvoudiger opgave wordt.

Dan krijgt Olympia ’28 althans bij een eventueel verlies in die nacompetitie nog een herkansing. Eindigen de Hasselters op plek 12 dan wacht vermoedelijk een duel tegen Reaal uit Dronten. De verliezer daarvan degradeert dan meteen naar de vierde klasse.

Olympia ’28 zou alleen nog over ’t Harde heen kunnen wippen. Vorige week liet de ploeg een unieke kans liggen om de Veluwenaren onder zich te houden. In de slotfase gaven de Hasselters een 3-1 voorsprong nog uit handen.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore