25 september 2020 Gebruikers online: 35
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Olympia ’28 stijgt nog een plekje

Geplaatst op: 13 mei 2017

Olympia ’28 heeft de competitie besloten met een 1-2 overwinning op Hatto Heim. Omdat SV ’t Harde verloor, klimmen de Hasselters nog een plekje op de ranglijst. Dat is niet onbelangrijk: gaat Olympia ’28 in de nacompetitie onderuit, dan krijgt het daarna nog een herkansing om zich veilig te spelen.

Van Milligen zorgde voor rust voor de 0-1, maar na rust kwamen de Hattemers op gelijke hoogte. Lang leek het daarbij te blijven, maar in de slotfase van het duel werd het toch nog 1-2. Het duel begon overigens een half uur later dan gepland omdat de scheidsrechter niet kwam opdagen.

In de nacompetitie komt Olympia ’28 uit tegen Zwolsche Boys. Tegen die klassieke club spelen de Hasselters op 20 mei eerst uit, waarna op 23 mei de return in Hasselt is.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore