19 september 2020 Gebruikers online: 25
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Hassailt zoekt vrijwilligers

Geplaatst op: 14 mei 2017

Het grootscheepse evenement Hassailt vindt dit jaar plaats van donderdag 27 t/m zondag 30 juli. De schepen welke afgemeerd liggen in de stadsgracht, nabij de historische kalkovens en aan de kade van het Zwartewater kunnen elke editie rekenen op duizenden bezoekers. Om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt, is de stichting opzoek naar vrijwilligers.

Velen handen maken licht werk. En daarom zoekt de stichting Hassailt vrijwilligers. “Het is een groot evenement, dus dat verreist ook veel mensen die samen het werk doen. We verwachten tienduizenden bezoekers in vier dagen. Tijdens de vorige informatieavond hebben zich al een aantal vrijwilligers aangemeld, maar we zoeken er nog meer”, aldus de organisatie.

De stichting zoekt onder anderen verkeersregelaars, parkeerplaatsbeheerders en parkeerregelaars, en hulp voor het aanmeren van de schepen, het plaatsen van vlaggenmasten en in de catering. Daarnaast zijn vrijwilligers nodig voor het informatiecentrum, sleep- en sjouwwerkzaamheden en voor het voorkomen van zwerfafval.  Organisatie: “We houden rekening met de wensen van de vrijwilligers qua tijd en activiteit.  Met een paar uur hulp zijn we al blij.”

Om een duidelijk beeld te geven van alle werkzaamheden organiseert het bestuur op maandag
15 mei een informatieavond in de Schakel in Hasselt. Aanvang 20.00. Vrijwilligers die zich alvast willen aanmelding kunnen een e-mail sturen naar bestuur@hassailt.nl. Kijk voor meer informatie op www.hassailt.nl.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore