18 september 2020 Gebruikers online: 22
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Hasselts Mannenkoor doneert 489 euro op giro 555

Geplaatst op: 15 mei 2017

Het voorjaarsconcert dat Hasselts Mannenkoor op 6 mei gaf heeft 489 euro opgeleverd. Dit is ondertussen gedoneerd op giro 555 ter bestrijding van de honger in Afrika.

Behalve dat het Hasselts Mannenkoor, onder leiding van dirigente Svetla Anastasova, een eigen repertoire  heeft laten horen, werden de zangers ook bijgestaan door het muzikale duo “Just Fantasy”, bestaande uit Marjon Strijk (sopraan) en Henk Veldman (orgel). Zij hebben popsongs uit de jaren 80 tot heden ten gehore hebben gebracht. Mooi om te horen hoe nummers van o.a. Adele, Anouk, Queen, The Beatles en Billy Joël klinken als ze door organist Henk Veldman bewerkt zijn voor sopraan en kerkorgel.  Bovendien heeft hij 2 nummers (“Sailing” van Rod Stewart en ”Memory” van Andrew Lloyd Webber) speciaal gearrangeerd voor Hasselts Mannenkoor met de soliste Marjon Strijk.

Hasselts Mannenkoor kan terugkijken op een geslaagd concert. Het volgende optreden in Hasselt is tijdens Hassailt op 29 juli bij de Herderin.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore