20 september 2020 Gebruikers online: 16
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Oegandees kinderkoor op basisscholen

Geplaatst op: 17 mei 2017

Foto Tanja Tuinstra

Het Oegandese koor ‘Kidsgear Children’s Choir’ geeft donderdag een optreden op De Driemaster en de Prins Willem Alexanderschool. Woensdag was het ook al op De Toermalijn en op de Sluziger Arembergschool.

Het koor is op tournee in Nederland en geeft op deze manier bekendheid aan het werk van Up4s, een stichting die kansarme kinderen in Oeganda helpt en inmiddels een eigen basisschool en middelbare school heeft opgezet. Eerst geeft het workshops in Afrikaanse dans, zang, spel en muziek, waarna het bezoek wordt afgesloten met een spetterend optreden.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen

Eén reactie op “Oegandees kinderkoor op basisscholen”

Nightstore