22 september 2020 Gebruikers online: 26
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

TCH Heren 3 eerste kampioensteam voorjaarcompetitie

Geplaatst op: 23 mei 2017

Foto: TC Hasselt

Het derde herenteam van Tennisclub Hasselt is zaterdag kampioen geworden na een overtuigende 5-0 zege op TC Stadshagen 5. Het zeskoppige team promoveert danzij de zegereeks van de zesde naar de vijfde klasse

Daarmee is dit team het eerste kampioensteam van de club in twee jaar. Vorig jaar viel geen van de Hasselter tennisteams in de prijzen. Op de kampioensfoto  (vlnr): Jack Prins, Marco Prins, Bernard Kuiper, Ronald Hoefman en Henk Schuitemaker. Teamlid Walter Snijder ontbreekt. Zaterdag 27 mei is de laatste speeldag van de voorjaarscompetie op tennispark De Vlegel, met als afsluiting een gezellige barbecue. Wellicht dat zaterdag nog meer teams de hoofdprijs weten binnen te slepen.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore