19 september 2020 Gebruikers online: 25
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Anker-voetballers met de PEC-bus naar Steenwijk

Geplaatst op: 24 mei 2017

Foto's Gerrit Slurink

Als ware professionals gingen de meisjes en jongens van de groepen 7 en 8 van CBS Het Anker woensdag naar Steenwijk. Daar speelden ze de districtsfinale van het schoolvoetbal, nadat de teams in Hasselt de beste bleken. Moeder Sabine ten Klooster vond dat er speciaal vervoer nodig was en dacht aan de spelersbus van PEC Zwolle.

Samen met de kinderen zette ze daarna een actie op touw om sponsors te werven. Een groot deel van de Hasselter middenstand heeft hier belangeloos aan meegewerkt, met als resultaat dat de kinderen een onvergetelijke dag beleefden. Ondanks het vervoer werd er uiteindelijk niet gewonnen.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore