21 september 2020 Gebruikers online: 21
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Heren en dames pakken kampioenschap voor TCH

Geplaatst op: 27 mei 2017

Olaf Schulte, Jacob Jonkman, Wio Jansen en Ralph Kijk in de Vegte en zittend: Erik-Jan van Dijk en Jan van Dijk

Het is feest dit weekend bij Tennisclub Hasselt. Bij de club haalden zaterdag een heren- en twee damesteams het kampioenschap binnen op de slotdag van de voorjaarscompetitie. Nadat vorige week al een team werd gehuldigd heeft de tennisclub dit seizoen vier kampioensteams in de gelederen.

Heren 1, Dames 1 en Dames 3 van TCH werden allen zaterdag kampioen in de vijfde klasse. De heren deden dat met een winst op De Pelikaan uit Zwolle. Dames 1 won glansrijk met 5-0 van Genemuiden. Dames 3

Op de foto van het herenteam staan staand van links naar rechts: Olaf Schulte, Jacob Jonkman, Wio Jansen en Ralph Kijk in de Vegte en zittend: Erik-Jan van Dijk en Jan van Dijk.

De zegevierende tennisters van Dames 1 zijn Mariska Arends, Ingeborg van Dijk, Els Evenboer, Saskia Slomp, Erika Drost en Esther van Brussel.

Op de foto van Dames 3 staan: Johanneke van der Vinne, Lilian Klein, Miranda Peer en Karin Verney. Ook lid van dit team, maar niet op de foto zijn: Vicky Liem, Hannegees Menalda, Roelian Borst en Karin Boeve.

 

Gepubliceerd door admin

Reacties zijn gesloten.

Nightstore