22 september 2020 Gebruikers online: 28
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Aanmeldingen voor Hassailtmarkt stromen weer binnen

Geplaatst op: 30 mei 2017

Foto: Stichting Hassailt

Tijdens Hassailt op zaterdag 29 juli vindt ook deze editie weer een Hassailtmarkt plaats. Op deze veelzijdige markt,  die duurt van 10.00 tot 17.00 in het centrum en rond de grachten van Hasselt, wordt van alles aangeboden op de verschillende stands.

De organisatie van de markt is ook nu weer in handen van Reinie van de Streek van Streek Evenementen. “We verwachten meer dan tweehonderd standhouders te verwelkomen die van heinde en ver komen”, aldus Van de Streek. Ook lokale verenigingen, stichtingen, winkeliers, horeca en hobbyisten uit de wijde regio zijn van harte welkom. Aanmelden voor de markt kan via het inschrijfformulier op de website van Streek Evenementen: www.streekevenementen.nl

De Hassailtmarkt is onderdeel van het maritieme evenement Hassailt dat sinds 1992 eens in de vijf jaar wordt georganiseerd door de stichting Hassailt. Dit doen zij in samenwerking met de Landelijke Vereniging tot het Behoud van het Historische Bedrijfsvoertuig (LVBHB). Dit jaar wordt het evenement gehouden van 27 t/m 30 juli. Tijdens het evenement is de oude Hanzestad vier dagen lang de thuisbasis van ruim 180 oude en unieke schepen. Kijk voor meer informatie en het laatste nieuws op www.hassailt.nl.

 

Foto: Stichting Hassailt
Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore