19 september 2020 Gebruikers online: 19
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Avondvierdaagse van start gegaan

Geplaatst op: 30 mei 2017

“Hela, hela, hela, ho la la!”, klinkt het in koor dinsdagavond in Zwartewatersklooster. De avondvierdaagse, die noodgedwongen een driedaagse is geworden is van start gegaan. Na de tegenvaller van de afgelasting trokken vandaag honderden kinderen en volwassenen de wandelschoenen aan om met frisse moed van start te gaan.
De 10 km maakte een rondje over de Sluizerdijk via De Velde en Zwartewatersklooster. De 15 km maakte een vergelijkbare route, maar dan met een grotere lus via Zwartsluis. De 5 km voerde vooral door de bebouwde kom met een uitstapje via de hooibergen buiten de bebouwing. De wandelaars hielden het hoofdzakelijk droog, met af en toe een klein drupje. Donderdag is het feestelijke onthaal en defilé met muzikale omlijsting.

 

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore