18 september 2020 Gebruikers online: 27
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Kalkovens gaan weer open

Geplaatst op: 31 mei 2017

Foto: Kalkovens Hasselt/Facebook

Het is morgen de eerste dag van juni en dat betekent de start van het toeristisch seizoen voor Museum Kalkovens Hasselt. Vanaf morgen zijn die weer te bezichtigen. De afgelopen tijd heeft heeft de klusploeg opnieuw een project van de herinrichting afgerond. De borden en bakken op de foto geven de techniek van het branden door de tijd weer.

Museum Kalkovens is geopend van maandag tot en met vrijdag van 13:00 tot 16:00 uur. Buiten deze tijden is bezoek ook mogelijk, maar moet er een telefonische afspraak gemaakt worden. Mevrouw Van der Kolk is daarvoor te bereiken op het nummer 038-4772231.

Gepubliceerd door admin

Reacties zijn gesloten.

Nightstore