19 april 2024 Gebruikers online: 9
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Lindo Duvall naar Nacht van Hasselt

Geplaatst op: 31 mei 2017

Bekende namen als Gijs Staverman en Gerard Ekdom gingen hem voor. Dit jaar is dj Lindo Duvall, bekend van onder anderen Veronica, 100%NL en Radio 538 te gast bij Onder de Luifel tijdens de Nacht van Hasselt. Die is dit jaar op 24 juni.

“Dit zal de twaalfde editie zijn van het evenement”, denkt Petrit Sterenberg. Ooit begon de Nacht van Hasselt als Zonsation  – georganiseerd op vraag van leden van de Oranjevereniging. Inmiddels is het uitgegroeid tot een jaarlijkse traditie. “Diverse optredens, door diverse bandjes, op diverse podia”, vat Sterenberg het ‘diverse’ evenement samen.

De samenwerking van de lokale horecazaken is ‘sterk’, vindt Sterenberg. Zo verkopen alle zaken muntjes, die ook weer bij alle zaken inwisselbaar zijn. “Je ziet ook dat de mensen wel heen en weer wandelen tijdens de nacht”, merkt hij op. “En dat kan ook, want de entree is overal gratis. Bij sommigen is het buiten, bij anderen binnen.”

Voor iedereen is er wat te doen, zegt de uitbater van Onder de Luifel. “Het is een gezellig samenzijn van jong en oud.” Sterenberg verwacht dit jaar tussen de 1.000 en 1.500 bezoekers. Hij heeft, net als andere jaren, een buitenprogramma. En als het regent? “Dan gaan we lekker naar binnen. Want het dreigt weer gezellig te worden.”

Gepubliceerd door admin

Reacties zijn gesloten.

Contour