19 september 2020 Gebruikers online: 33
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Smakelijke weekendstart bij horeca

Geplaatst op: 31 mei 2017

Zes horecazaken, en overal wat te proeven. In navolging van een soortgelijk evenement bij het Euifeest, houdt de Hasselter horeca vrijdagavond een ‘smaakroute’. In alle horecazaken, Advundum, De Herderin, café De Zon, Martino’s Boulevard, De Compagnie en Onder de Luifel, is wat te proeven. Elke zaak presenteert zich op haar eigen manier.

“We hebben ons ervan verzekerd dat niemand hetzelfde op het bord legt”, vertelt Martijn de Velde van Martino’s Boulevard. Hij serveert een mini-driegangenmenu. Petrit Sterenberg van Onder de Luifel pakt het anders aan. “Wij staan bekend om onze verse hamburger”, zegt hij. ‘Dus wij presenteren een mini-hamburger met een heerlijk tomatensoepje vooraf. En een lekker donker biertje erbij.”

Voor elk is er wat wils, komende vrijdagavond. De smaakroute begint om 17:00 uur, en ieder is vrij om zijn of haar route te bepalen. Kaarten à €24,95 zijn verkrijgbaar bij de horecazaken, die vorige week gestart zijn met de kaartverkoop.

Gepubliceerd door admin

Reacties zijn gesloten.

Nightstore