22 september 2020 Gebruikers online: 27
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Nieuwe ontwikkelingen Linnenwevershof/Om de Weede

Geplaatst op: 6 juni 2017

Foto: IJsselland Ontwikkeling

Het plan Linnenwevershof in Om de Weede is momenteel vol in ontwikkeling. Op dit moment kijkt IJsselland Ontwikkeling met een technische bril naar de woningen. De constructeur, de installateur. Iedereen moet kijken of het een en ander past. Daarnaast heeft de gemeente een aantal toetsingsmomenten.

Als dit is afgerond kunnen de huizen definitief in de verkoop. De verwachting is dat na de zomer definitieve verkoopstukken en prijzen bekend zijn. De woningen zijn zeer compleet en hebben een exclusieve uitstraling. Naast een pakket energiezuinige maatregelen zijn de woningen voorzien van vrijhangende toiletten, thermostatische douchemengkranen en compleet afgewerkte badkamers met twee wastafels. Daarnaast zijn de woningen voorzien van triple beglazing. Dat garandeert energiebesparing op het hoogste niveau en werkt tevens geluidwerend.

Het plan bestaat uit meerdere typen woningen waarin het mogelijk is om te kiezen uit extra uitbreidingsmogelijkheden. De meeste woningen zijn standaard voorzien van een nader in te delen verdieping.

Ga voor een promotiefilm van het plan naar: https://vimeo.com/218217718

Met Bonthuis Vaartjes Makelaars zijn afspraken gemaakt over de verkoop van de woningen. Bij de start van de verkoop zullen zij aanwezig zijn. Voor verdere vragen kan gebeld worden met de makelaar (038) 38 66 666.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore