19 april 2024 Gebruikers online: 28
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Tweede prijs voor Reddingsbrigade bij marathon

Geplaatst op: 7 juni 2017

Acht zwemmers, van de Zwem- en Reddingsbrigade Hasselt hebben zaterdag deelgenomen aan een jeugdmarathon, georganiseerd door Brigade Lemmer. Ze eindigden als tweede in een wedstrijd over 8 kilometer, in een klein deelnemersveld.

De jeugdmarathon ging met een 7 minuten durende 50m sprint van start. “Zoveel mogelijk baantjes en meters maken”, aldus Carijn Bergman-Westrik van de Zwem- en Reddingsbrigade. De grote afsluiter van de jeugdmarathon was voor de teamcaptains. Joas Treffers van Zwem- en Reddingsbrigade Hasselt bleek het snelst met het eierlopen/zwemmen in een moeilijk parcours. Een snoepprijs, voor de terugweg viel Zwem- en Reddingsbrigade Hasselt ten deel.

Zwem- en Reddingsbrigade Hasselt traint elke woensdagavond in het zwembad van Hasselt (zomer) of Genemuiden (winter). Zwemmen bij Zwem- en Reddingsbrigade Hasselt betekent zwemmen in de breedste zin van het woord. Spelenderwijs leren deelnemers om zichzelf of een ander te redden bij een ongeval in het water. Kijk voor meer informatie op www.reddingsbrigade-zrh.nl of via Facebook.

Gepubliceerd door admin

Reacties zijn gesloten.

Contour