23 september 2020 Gebruikers online: 26
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Een evenement dat chagrijn doet verdwijnen

Geplaatst op: 10 juni 2017

Zelfs de grootste chagrijn verlaat zaterdag Hasselt met een lichte glimlach op de mond. Of je nou wilt of niet, de OBN Dweildag neemt uiteindelijk het humeur van iedereen over. Zeker als het ook nog eens mooi weer is.

Aan het einde van de middag breekt de lucht volledig open en is het ineens zomers warm. Overal in Hasselt zitten de terrassen dan ook vol. De verschillende dweilorkesten zorgen overal voor vrolijke klanken. Mensen zingen mee of klappen mee en de muzikanten blijven de sfeer versterken.

Rond 16.30 uur trekken ze langzamerhand allemaal naar het plein bij Cafe de Zon, waar de grote finale van de dag begint. Het plein zit boordevol. Ook hier blijkt dat dweilorkesten al lang niet meer herinneringen aan vervlogen tijden zijn. Tuurlijk, de oud-Hollandse liederen klinken, maar net zo goed moderne hits die verrassende jasjes krijgen.

Ook de kinderen vermaken zich volop tijdens het evenement. Een complete laan vol springkussens is ingericht. Zo is de OBN Dweildag opnieuw weer wat groter gegroeid. Een evenement waar Hasselt nog lang vrolijk van kan worden.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore