21 september 2020 Gebruikers online: 33
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Weer zorgt voor drukte in zwembad

Geplaatst op: 19 juni 2017

“Het is nog naar maandag”, glundert Raymond Spijkerman. Het mooie weer en de zwemvierdaagse zorgden voor een goed gevuld bad. Omstreeks half 5 waren er al zon 235 deelnemers aan de vierdaagse. Voor de jongere garde is er rondom de vierdaagse genoeg te doen. Zo mochten ze vanmiddag schatduiken.

Er zijn niet alleen vierdaagsedeelnemers, zegt Spijkerman. “We zijn ook open voor gewoon zwemmen.” De drukte heeft wel tot gevolg dat de skelterbaan, die er de hele week zou staan, er deze week maar een dag staat. “We hebben anders gewoon te weinig ruimte”, volgens Spijkerman.

Een draaimolen, springkussen en nog enkele speeltoestellen maken het vierdaagsefeest compleet. En het weer helpt natuurlijk ook een handje.

Gepubliceerd door admin

Reacties zijn gesloten.

Nightstore