24 september 2020 Gebruikers online: 26
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

DCZ helpt bij duurzamer maken van woningen

Geplaatst op: 20 juni 2017

Afgelopen maandag kwamen de partners van de duurzaamheidscombinatie DCZ bij elkaar in de showroom van Riezebos Bouwbedrijf te Genemuiden. DCZ is een samenwerking tussen bedrijven die al enkele jaren actief is in Zwolle, Steenwijkerland en Zwartewaterland.

DCZ ontzorgt huiseigenaren volledig op het gebied van duurzamer maken, isoleren, zonnepanelen en renoveren van de woning. De Provincie Overijssel heeft DCZ uitgekozen als een belangrijke partner en ondersteunt in de verdere opbouw. Daarover werd samen met ambtenaren van de gemeentes verder gesproken. Mensen hebben te maken met 1 aanspreekpunt: Egbert Brouwer. Hij is EnergiePrestatieAdviseur en kan u middels een energiescan laten zien waar u energie verliest, gemakkelijk kunt besparen enz.

Subsidies en leningen

Egbert kent ook alle regelingen die er zijn ten aanzien van subsidies, BTW-teruugave en de aantrekkelijke energiebespaarlening. Hij regelt eigenlijk alles voor de huiseigenaar zodat alles snel en gemakkelijk gaat. Met de uitgevoerde maatregelen wonen mensen behaaglijker en wordt hun woning meer waard. Meer informatie treft u aan op http://www.dcz-zwolle.nl/.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore