29 oktober 2020 Gebruikers online: 24
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Werkzaamheden N331 starten in juli

Geplaatst op: 20 juni 2017

De provincie Overijssel start rond 10 juli met werkzaamheden aan de N331 om de doorstroming, verkeersveiligheid en leefbaarheid te verbeteren. Er wordt begonnen met het verleggen van kabels en leidingen die in de weg liggen.

Eerst start de aannemer met het verleggen van de kabels. Hiervoor is het nodig om de parallelweg tussen de Stadsweg en Vaartweg af te sluiten voor al het gemotoriseerd verkeer. Dit verkeer wordt omgeleid. (Brom)fietsers en voetgangers kunnen wel gebruik blijven maken van de parallelweg. De werkzaamheden hebben verder geen invloed op het verkeer dat over de N331 en de Vaartweg (N377) rijdt. De werkzaamheden nemen ongeveer acht weken in beslag.

Voor werkzaamheden bij de Wolfshagenweg wordt de oprit N331 vanaf de N759 richting Zwolle voor een langere periode afgesloten. Hoe lang dat exact gaat duren kan de provincie nu nog niet zeggen. Na de zomer is daar meer over bekend. De Wolfshagenweg en Genemuiden blijven bereikbaar voor gemotoriseerd- en langzaamverkeer.

 

Gepubliceerd door Bas Jansen

2 reacties op “Werkzaamheden N331 starten in juli”

Nightstore