22 september 2020 Gebruikers online: 27
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Jarige Compagnie introduceert eigen bier

Geplaatst op: 28 juni 2017

Eetcafé De Compagnie Hasselt bestaat zaterdag precies tien jaar. Dat wordt onder meer gevierd met de introductie van een eigen bier. Ook is er vanaf 12.00 uur een speciaal bier proeverij. Verschillende brouwerijen zullen daar hun producten laten proeven en eventuele vragen beantwoorden.

Wie een stempelkaart koopt, kan zes bieren uitproberen. Een volle spaarkaart levert een grote fles quadruppel batch limited editie 2017 op. Ook is er een proeverij van hapjes en staat Tasttoe er met de lekkere producten. De Compagnie serveert deze vanaf 1 juli bij een lekkere bak koffie of cappuccino.

De proeverij is tussen 12.00 uur en 20.00 uur. Vanaf 21.00 uur zal Alex West de avond muzikaal ondersteunen met gezellige feest en meezingers.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore