25 september 2020 Gebruikers online: 36
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Hasselts Fanfare orkest laat publiek genieten

Geplaatst op: 1 juli 2017

Tekst en foto's: Joke Veldman (Genemuiden Actueel)

Hasselts Fanfare onder leiding van dirigent Jan Schoonhoven trad vanmiddag aan in de Stadskamp in de Meente in Genemuiden. De fanfare gaf daar een optreden.

Het was de bedoeling dit buiten te houden maar het wisselvallige weer deed toch maar beslissen dit niet te doen. Langzaam was de zaal behoorlijk vol toehoorders gekomen en er werd een gevarieerd programma ten gehoren gebracht met onder andere Swedisch Folksong, Punjaub, De Garden, Yellow Submarine en Little Prayer… veelvuldig klonk er applaus van de aanwezigen.

Voor de dirigent was het zijn eerste optreden in de Meente en hij haalde toch nog even aan dat er verschillende plaatsgenoten op het korps zaten.  Een thuis wedstrijd is altijd spannend natuurlijk maar ook de jongste leden bliezen zich prima door het muzikale optreden heen.

Gepubliceerd door admin

Reacties zijn gesloten.

Nightstore