19 september 2020 Gebruikers online: 12
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Twintig bonnen bij grote verkeerscontrole

Geplaatst op: 3 juli 2017

Een grote verkeerscontrole in de Kop van Overijssel leverde zondagmiddag ruim twintig bekeuringen op. Verschillede instanties, waaronder de gemeente Zwartewaterland, werkten mee aan de actie. Maar liefst 1823 automobilisten of schippers moesten ‘blazen’. Drie automobilisten en een schipper hadden teveel op en kregen een bekeuring.

Verder waren er zeven bonnen voor mensen die te snel voeren en vier voor het niet dragen van een autogordel. Ook schreven de controleurs bonnen uit voor niet handsfree bellen, een te hoge snelheid, overschrijding van de maximum constructiesnelheid (bromfiets) en het ontbreken van een reddingsvest of registratienummer.

Elf sportvissers werden ook aangesproken. Zij hadden allemaal de benodigde vergunning op zak.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore