26 september 2020 Gebruikers online: 27
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Van der Vechtlaan dicht voor alle verkeer

Geplaatst op: 6 juli 2017

De dr. H.A.W. van der Vechtlaan gaat volgende week (van 10 tot 14 juli) dicht voor alle verkeer. De afsluiting geldt voor het gedeelte vanaf de rotonde Hendrik van Viandenstraat-Karel Doormanstraat tot aan de brug over de Buitengracht. De rotonde blijft wel open.

Het afgesloten wegdeel wordt dan voorzien van nieuw asfalt. Bewoners van het betreffende straatdeel worden verzocht de auto elders in aanliggende straten te parkeren of bij het gemeentehuis.

Ook na volgende week vinden diverse werkzaamheden plaats aan de laan. Een paar parkeerplaatsen worden herstraat en de kruisingen met de Van Brandenburgstraat en Telvorenstraat-inrit brandweerkazerne worden voorzien van nieuwe bestrating. Gedurende deze periode, met name de week van 17 tot en met 21 juli, is de weg (deels) gesloten voor doorgaand verkeer, maar zijn de aanliggende woningen en bedrijven wel gewoon bereikbaar. De brandweer kan ook gewoon uitrukken. Omleidingen en stremmingen worden plaatselijk aangegeven. De werkzaamheden zullen ongeveer drie weken duren, afhankelijk van de voortgang van het werk en de weersomstandigheden.

Tijdens Hassailt (27 t/m 30 juli) is de Vechtlaan open voor alle verkeer. Ook de weekmarkt blijft doorgaan.

Gepubliceerd door admin

Reacties zijn gesloten.

Nightstore