18 september 2020 Gebruikers online: 27
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Van Middelkoop en Hoeve in zomerconcert

Geplaatst op: 7 juli 2017

Panfluitiste Noortje van Middelkoop en organist Harm Hoeve geven op 15 juli een Zomerconcert in de Grote Kerk in Hasselt.

Het afwisselende programma bestaat uit lichtklassieke werken als het vrolijke Rondo van Mozart en de virtuoze Badinerie van Bach. Ook Roemeense volksmuziek, zeer geschikt voor de panfluit, wordt ten gehore gebracht. Door de sfeervolle klank van het orgel en de mooie akoestiek van de kerk klinkt het geestelijke lied altijd erg mooi in Hasselt. De musici spelen van dit genre o.a. “You raise me up” en Jan Zwarts feestelijke toccata over Psalm 146.

Noortje en Harm vormen al jaren een muzikaal duo met panfluit, orgel en piano. Ze geven jaarlijks een serie zomerconcerten door ons land en maakten verscheidene keren een concerttournee door Canada. Ook hebben zij samen vier cd’s opgenomen, waaronder hun laatste cd “Festivo”.

Het concert begint om 20.00 uur. Kaarten zijn vanaf 19.15 uur verkrijgbaar aan de kerk (Markt 1). De toegang is € 10 voor volwassenen en € 5 voor kinderen t/m 16 jaar. Gezinskaarten kosten € 30 (maximaal 2 volwassenen). Er is ook een cd tafel aanwezig.

Meer informatie: www.noortjevanmiddelkoop.nl & www.harmhoeve.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore